Zingende Piloten (duo)

Zingende Piloten (duo) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

De Zingende Piloten spelen zonder audioversterking. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Het duo speelt stijlvolle muziek op een receptie, diner, partij of bruiloft. Ze begeven zich al musicerend tussen het publiek en kunnen een groot gebied bestrijken. Op een bescheiden manier komen de Zingende Vliegeniers in contact met het publiek. Met muzikaalgevoel wordt steeds de juiste snaar gevonden.

De Piloten zijn rare vogels met een luchtig repertoire. Ze zingen over vliegen, vlinders, vogels, vliegers, ballonnen, zeppelins, helikopters, vliegmachines, straaljagers, blauwe luchten, witte wolken, zonnen, manen, ruimteschepen, satellieten, sterren, planeten, marsmannetjes en engelen. Meer dan 25 luchtige liedjes. Als het maar vliegt… Muzikale hoogvliegers op mandoline, gitaar, percussie, kazoo, neusfluit en met veel twee- en driestemmige zang. Akoestisch, zeer mobiel, goed gemutst en snel geneigd uit hun dak te gaan! Te boeken als trio, duo of solo.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Zingende Piloten (duo) en andere Mobiele Muziekacts (duo) bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 2 uur) € 750,-
3x 40 minuten (binnen 3 uur) € 850,-
4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 950,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Leiden

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact