Zingende Boertjes (duo)

Zingende Boertjes boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Zingende Boertjes spelen zonder audioversterking. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Het duo speelt stijlvolle muziek op een receptie, diner, partij of bruiloft. Per muzikale act worden minimaal 25 passende liederen ten gehore gebracht. Ze begeven zich al musicerend tussen het publiek en kunnen een groot gebied bestrijken. Op een bescheiden manier komen de Zingende Boertjes in contact met het publiek. Met muzikaalgevoel wordt steeds de juiste snaar gevonden.

Goeiemorregen! Welkom op onze boerderij. Wij zijn de gebroeders Koekoek en wonen al generaties in het Groene Hart. We hebben de oogst weer binnen en de schaapjes op het droge. Zolang de molen draait en de schoorsteen rookt zijn wij helemaal tevreden. Genoeg tijd voor muziek dus! Ja, er zit nog veel muziek in het boerenleven. Over elk dier hebben we een lied. Maar ook over de gewassen, seizoenen, luchten, vriendschap en de liefde. Ach ja, de liefde …

         

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Zingende Boertjes (duo) bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Looporkesten & Mobiele Muziekacts (duo) <<<

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 2 uur) € 810,-
3x 40 minuten (binnen 3 uur) € 930,-
4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 1.050,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm vanaf Leiden

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact