Workshop Ballonvouwen

Workshop Ballonvouwen boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Ook geschikt voor grotere groepen en voor volwassenen als teambuildingsactiviteit!

Ballonfiguurtjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om zelf te maken! In deze workshop leren de kinderen omgaan met ballonnen. Eerst maken we een basisfiguurtje, en daarna gaan we steeds een iets uitgebreider figuurtje maken. Dit doen we stap voor stap en kinderen kunnen er ook hun eigen creativiteit in kwijt. Zo maken we een hond, een bij en nog andere figuren en op het einde zelfs een reuze inktvis, regenboogvis of een olifant op een bal!

Deze workshop duurt plm. 60 minuten. Aan het einde van de workshop hebben de kinderen een aantal figuren onder de knie, en mogen ze zelf een figuur of hoed bedenken. Na afloop van deze workshop kunnen ze veel basis “draaiingen” maken, zodat ze thuis naar hartelust zelf figuren kunnen maken.

Ook is het mogelijk om te werken met een carrousel waarbij steeds ongeveer 25 kinderen een workshop van 25 minuten volgen.
Ze leren dan is een redelijk rap tempo een hond, een zwaard en een bij en naar inzicht iets wat ze zelf ontwerpen (prijs van deze laatste optie op aanvraag).

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Workshop Ballonvouwen bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur: in overleg
Prijs: € 400,- maximaal plm. 50 kinderen
optie: grotere groepen mogelijk. meerprijs per kinderen 50 extra  € 250,-

Reiskosten

Op aanvraag

Opmerking

inclusief: 1 instructeur en 500 ballonnen per groep van 50 kinderen
benodigd: Het is raadzaam dat de opdrachtgever zorgt voor 3-4 begeleiders per groep van 50 kinderen die de kinderen meehelpen bij het maken van ballonfiguurtje (instructie wordt verzorgd) en eventueel extra ballonnen opblazen. Deze personen mogen niet ‘bang’ zijn voor het knallen van ballonnen en enigszins handig zijn met het leggen van knoopjes in ballonnen.

Optie/Boeking Contact