Tim Horsting – Table Magic

Tim Horsting – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar, theatermaker en vuurspuwer uit Wageningen. Hij was te zien op festivals theaters, musea en evenementen door heel Europa, op TV met Uri Geller en twee jaar als “Magische Ali” in de Efteling. Hij overleefde diverse gevaarlijke magische recordpogingen en speelde in 2017 meer dan 70 shows in Dubai. Momenteel is hij werkzaam als huisgoochelaar van het luxueuze Rotterdamse restaurant: Het Zalmhuis.

Tim Horsting presenteert kleine wonderen aan tafel voor jouw en je gasten? Meervoudig prijswinnend goochelaar Tim Horsting staat voor je klaar. Een unieke combinatie van vingervlugheid, mentalisme en showmanship zorgt ervoor dat je gasten vol verwondering achterblijven. Tim goochelt weinig met kaarten maar maakt gebruik van unieke voorwerpen zoals bijvoorbeeld fruit, tatoeages en zelfs ijs. Zijn stijl in interactief, rock’n roll met heel veel humor. Zijn trucs zijn niet bedoeld om zijn toeschouwers voor de gek te houden maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Tim Horsting Tafelgoochelaar - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Tim Horsting – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1 uur: € 525,-
2 uur:  € 700,-
3 uur: € 800,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact