The Collector

The Collector boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Geloof het of niet, maar als je goed kijkt dan kun je soms de meest fantastische en vreemde wezens tegenkomen. De Collector is daar een goed voorbeeld van. Deze rare snuiter verzameld de vreemdste dingen die hij op zijn kar meeneemt. Waar naar toe dat weet niemand en dat is misschien maar goed ook. Die kar word getrokken door een wel heel bijzondere vogel waar het allemaal mee begonnen is. Hij vond het
op de sloop en helaas kon de vogel niet meer vliegen. Maar fietsen kan die des te beter, en daarom zit die nu op de 1-wieler en trekt de kar. Samen gaan ze op avontuur en verzamelen ze afgedankte spulletjes. Niet zomaar maar alles, nee alleen de bijzondere spullen waarvan zij vinden dat ze een 2de leven verdienen.

Het is 300 cm lang 110cm breed en 180cm hoog en maximum snelheid is 10km/uur. Harde en stevige ondergrond nodig van steen, asfalt, zand of gravel etc. De act kan mobiel spelen en de speeltijd is dan 3 x 30 min in 3 uur tijd. Het kan ook 2, 3 of 4 uur doorlopend spelen, maar dan rijd die niet veel rond. Dan kan die ook op 1 plek op gras staan. De muziek en de kleur van het licht kan aangepast worden.

Collector Straattheater - TopActs.nl - 2   Collector Straattheater - TopActs.nl - 3   Collector Straattheater - TopActs.nl - 4   Collector Straattheater - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek The Collector bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3 x 30 minuten € 665,-
2 uur doorlopend € 690,-
3 uur doorlopend € 800,-
4 uur doorlopend € 960,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact