Suiker en Stroop

Suiker en Stroop boeken? Bel: 06-40863828 of mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting)

Naast het beste entertainment kun je bij ons ook terecht voor de heerlijkste pannenkoeken!

Suiker en stroop is hét rode pannenkoekjehuisje op wielen uit Het Groene Hart. Suiker en Stroop is voor verschillende evenementen geschikt.

Thuis of op locatie

Heb je iets te vieren? Een zakelijke bijeenkomst of een particulier feest, zoals een bedrijfsopening, personeelsfeest, jubileum, familiedag, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid? Wij komen met ons rode pannenkoekhuisje op wielen met plezier bij je thuis of op locatie om speciaal voor jullie heerlijke pannenkoeken te bakken. Om je smaakpapillen optimaal te verwennen hebben wij een aantal arrangementen samengesteld, welke je kunt uitbreiden met extra opties zoals een voorgerecht, een dessert en/of een koud/warm drankje.
Op www.suikerenstroop.nl zie je een aantal voorbeelden van mogelijke arrangementen. Heb jij echter speciale wensen of creatieve input, dan spelen wij daar graag op in. Ook kunnen wij rekening houden met verschillende allergieën als wij dit van te voren weten.

Kinderfeest

Voor evenementen waarbij veel kinderen aanwezig zijn hebben we een speciaal kinderarrangement. Hierbij worden ambachtelijke naturel pannenkoeken gebakken met verschillende zoete toppings.

Evenementen

Verwacht je echter grote groep aanwezigen en weet je nog niet hoeveel mensen dit zullen zijn, dan is het ook mogelijk om ons in te huren op uurbasis. Wij zijn dan inzetbaar gedurende een door jou aangegeven periode. In deze periode serveren wij dan pannenkoeken met poedersuiker en/of stroop. Dit deelt snel uit en hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van onze versgebakken pannenkoeken. Ook is Suiker en Stroop een geweldige publiekstrekker als het gaat om commerciele activiteiten zoals beurzen, opendagen, promoties etc.

Suiker en Stroop - TopActs.nl - 3   Suiker en Stroop - TopActs.nl - 5   Suiker en Stroop - TopActs.nl - 6   Suiker en Stroop - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Suiker en Stroop via deze link of via TopActs.nl.

>>> meer Food & Drinks <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

Optie/Boeking Contact