Ben Jur

Ben Jur boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Jur begon in zijn studententijd eind jaren ’80 als straatmuzikant met een trommel met bekkens op zijn rug, een gitaar om de nek en een mondharmonica. Toen nog onder de naam: Jurbanus. Jur maakte al van jongs af aan muziek. Eerst drums op zijn 10e en op zijn 12e leerde hij gitaar spelen. Na vele jaren zelf liedjes schrijven en sinds 1990 te hebben rondgetrokken langs feesten, cafés en festivals, straten en pleinen, campings en winkelcentra met het duo El Capsoñez, begon hij in 1999 helemaal voor zichzelf. Jur bouwde een installatie van veilingkistjes met toeters en bellen. Zijn eigen eenmansorkest. Waar hij al op vele festivals, markten, braderieën mee heeft opgetreden. Op vele straatmuziekfestivals sleepte hij prijzen in de wacht.

(Straat)muziek van Ben Jur is op vele markten thuis met meerdere muzikale sets. Akoestisch! Dus veelal geen vergunningen nodig! Maar ook op elk ander feest of feestje, BBQ of party, voor kleine kroegjes met korte sets van 30 minuten en aantrekkelijke prijzen!

Met voornamelijk Engelstalige liedjes vanaf de jaren 1930 tot de jaren 1980, zo nodig aangevuld met eigen Nederlandstalig werk. Dan kun je zelf de setlijst samenstellen uit mijn repertoire.

Zoek je straatmuziek, een one- man band, een straatorkest, verplaatsbare of mobiele akoestische muziek? BEN JUR!

Een uitspraak van verwonderd publiek: “Een soort Rivella man, een beetje vreemd … maar retegoed!”

In het verleden deed Ben Jur nog mee aan een wedstrijd voor Radio2 voor de beste straatmuzikant van Nederland. Volgens de vakjury werd Ben Jur 1e. De stemmers in het land bezorgden Ben Jur de 3e plaats.

Mobiel inzetbaar! Ben Jur is mobiel inzetbaar. Hierbij speelt hij 2 nummers en speelt op een andere plek weer lekker verder. Ideaal voor winkelcentra en evenementen!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Ben Jur bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Mobiele Muziekacts (solo) <<<

Tijdsduur en prijs

3x 30 minuten € 550,-
4x 30 minuten € 600,-

Reiskosten

€ 0,21 pkm vanaf zwijndrecht

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact