Wandelende waarzegster

De Wandelende waarzegster boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Wandelende Waarzegster – laat gasten schitteren!
Met haar tarotkaarten is de Lady of Hope als ‘wandelende waarzegster’ een graag geziene artieste op feesten en events. Ze deelt kleine cadeautjes uit met mini-readings die de kern van je gasten raken. Ze verrast ze met een compliment en laat ze schitteren; door hen te bevestigen op hun talenten, een heldere, positieve spiegel voor te houden en ze te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Waarin ze excelleren en hoe ze het verschil kunnen maken. In haar kleurrijke jurk is zij een opvallende verschijning die niemand onberoerd laat.

Ze verplaatst zich met gemak onder je gasten. Schuift aan of mengt zich tussen een groep gasten. Gesprekken naderhand nemen een geheel andere wending. Gasten zijn zichtbaar ontroerd, geraakt en fleuren op. Zelfs de grootste cynicus kan niet op tegen haar glimlach. Lady of Hope geeft hoop en inzicht in levensvragen, met de nodige humor en zelfspot. Ze is een meesteres in het lezen van kaarten en mensen. Haar terrein is de intuïtie en de vrouwelijke oerkracht. Je zult versteld staan van haar boodschap. Beangstigend en zweverig? Welnee! Spannend en intrigerend? Jazeker! Elke tarotlegging is uniek en duurt, afhankelijk van de drukte en omvang van uw evenement, 1 tot 10 minuten. Spiritueel entertainment op zeldzaam hoog niveau, zonder te zweven!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek de Wandelende waarzegster bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3 uur € 525,-
4 uur € 600,-
duo: € 1000,- (‘zus’ in travestiestijl spelend op accordeon)

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact