Handlezeres

Handlezeres boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Met haar warme en uitgesproken charmante verschijning laat handlezeres Cynn niemand onberoerd. Zij kent de betekenissen van de lijnen in de handen, waaruit het karakter en de levensloop van gasten spreken. Na een handlezing kijken uw gasten voor altijd anders naar hun handen én naar die van anderen. Een handanalyse biedt een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst.

Cyn heeft een scherpe en frisse blik, waarmee ze uw gasten verrast en betovert. Handlezen is leuk en zeer verrassend. Talenten en kwaliteiten zijn zichtbaar, net als valkuilen, hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen, en welk type werk past. Het staat in handen geschreven. Met een nieuwe beslissing in het leven veranderen de handen mee. Toekomst voorspellen is dan ook geen onderdeel van een lezing, iedereen neemt zelf beslissingen die het leven vormgeven; het leven ligt letterlijk in onze eigen handen. Cyn leest zo’n 6 tot 10 mensen per uur de hand.

Cyn combineert de traditionele handlijnkunde met inzichten uit psychologie, holistische geneeskunde en andere intuïtieve methoden. Cyn kijkt naar:

de hartlijn; deze lijn wordt als een indicatie gezien voor zaken die te maken hebben met het hart, zowel in metaforische als fysieke zin. De lijn geeft aanwijzingen over emotionele stabiliteit, romantische perspectieven, gevoelens en de conditie van het hart;
de hoofdlijn; deze lijn onthult informatie over iemands geest, zijn intelligentie, hoe hij werkt, communiceert en zijn vermogen tot kennisverwerving;
de levenslijn; deze lijn representeert iemands vitaliteit, fysieke gezondheid en algemeen welzijn. Van deze lijn wordt ook aangenomen dat zij de belangrijkste koersveranderingen en gebeurtenissen in iemands leven weergeeft.
Cyn kijkt niet alleen naar de lijnen in de hand, maar ook naar de vorm van de handen en de vingers. Hiermee komt Cyn tot een verrassende en doeltreffende analyse en biedt ook handvatten om de uitdagingen aan te gaan.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Handlezeres bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Spiritueel <<<

Tijdsduur en prijs

3 uur € 525,-
4 uur € 600,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

1 op 1 entertainment
Groepsentertainment (workshops, groepsgrootte 25 personen)
rood theaterdecor
benodigde ruimte: 3 x 3 meter
2 stroompunten 220 Volt nodig
tafel met 2 stoelen nodig

Optie/Boeking Contact