Aurafotografie

Aurafotografie boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Aurafotografie
Altijd al eens willen zien hoe je aura (energieveld) eruit ziet? Dan is dit je kans! Laat van je gasten een aurafoto maken en zij zien niet alleen zichzelf op de foto, maar ook hun persoonlijke energieveld in kleur. Elke kleur heeft een betekenis, en de foto-entertainers lezen hieruit hun unieke eigenschappen en competenties. Bijzonder! De foto gaat na afloop natuurlijk mee naar huis. Bekijk de betekenis van de kleuren…

Wij stellen je graag voor aan de act Aurafotografie. Deze activiteit bouwt bruggen en verbindt en laat het licht schijnen op ieders talent. Een bijzondere ervaring nodigt uit tot spontane gesprekken. Verwondering, verbazing en veel gelach biedt deze unieke activiteit de juiste vibe tijdens jouw evenement.

Hoe gaat het in zijn werk?
De gasten worden uitgenodigd om een foto te laten maken met een speciale camera. Deze camera maakt niet alleen een portretfoto maar meet ook persoonlijke energieën. Zeg maar, hoe je je voelt, en wat je uitstraalt. Dat zien we als kleurenpalet vertaald op een soort polaroidfoto, waarbij iedereen zijn eigen unieke kleuren heeft. In het kleurrijke boekje dat de gast krijgt bij zijn foto, kan hij zelf zien wat de kleuren betekenen. Maar nog leuker, men gaat elkaar voorlezen over de kleuren!

Ben je bijvoorbeeld communicatief en laat je aura een groene kleur zien? Of ben je blauw en is vertrouwen belangrijk voor je? Geel verraadt optimisme, heeft gevoel voor humor en kan razendsnel analyseren. Dynamisch rood zijn een tikkeltje eigenwijs maar keiharde werkers. Creatief en ambitieus oranje leveren ook spannende verhalen op. Zo geeft iedere eigenschap, talent en emotie zijn specifieke kleur af op de foto.

Wat is het effect?
Een aurafotoshoot zorgt, samen met de gasten, voor een sterke en dynamische energie tijdens het evenement. De fijne ‘bijwerking’ van deze act is dat men graag ervaringen deelt. Tenslotte beleef je een aurafotoshoot samen. Spannend, hilarisch, humoristisch en ongelooflijk echt. Over belangstelling hebben we zeker niet te klagen. Ze raken niet uitgepraat!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Aurafotografie bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

maximaal 5 uur
max 50 foto’s € 845,-
max 100 foto’s € 1.145,-
max 150 foto’s € 1.525,-
max 200 foto’s € 1.740,-
max 250 foto’s € 1.875,-
max 300 foto’s € 2.000,-
max 350 foto’s € 2.125,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

1 op 1 entertainment
benodigde ruimte afhankelijk van decorkeuze (minimaal 2×2 meter)
1 stroompunt 220 Volt nodig
1 stoel nodig

Optie/Boeking Contact