De Valentina’s

De Valentina’s boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Op zoek naar bijzonder entertainment voor Valentijnsdag? Boek de Valentina’s! Nieuwsgierig naar de kwaliteit van je liefdes- of werkrelatie? Vragen over de liefde? Is de (werk)relatie gebaseerd op passie of kameraadschap? Wat is de gezamenlijke kracht? Hoe lossen jullie strijdpunten op? Is het een relatie voor even of een (werk)relatie voor het leven? Op gevoel kijken de Valentina’s naar de (werk)relatie van uw gasten. Wat kunnen zij van elkaar leren? Dingen die ze zelf misschien niet hadden bedacht, maar waarbij de Valentina’s inzicht geven!

De Valentina’s verrassen uw gasten met een persoonlijke liefdesreading. Zij inspireren en raken uw gasten liefdevol, met humor en inzichten op het gebied van relaties en de liefde. Aan de hand van een tarotkaart of korte aura reading volgt er een persoonlijke boodschap over de liefde. De handgeschreven liefdesboodschap gaat mee naar huis in een mooie rode envelop, als klein aandenken of herinnering. Deze act is uitermate geschikt voor Valentijsdag en andere evenement waar Liefde het thema is.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De Valentina’s bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3 uur € 965,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 2 personen

1-op-1 entertainment door 1 of 2 entertainers
Wandelende act
Valentijnsdag entertainment

Optie/Boeking Contact