SPANK – Coverband

SPANK Coverband boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting)

SPANK

is de nieuwe disco,soulsensatie. Op zowel kleine als grote podia geeft de band een vette disco-soulshow. Let’s party & dance. Vanaf de jaren 70 tot ergens halfweg de jaren 80 spelen we de heetste disco/soulhits. Een feest der herkenning. Laat je meevoeren naar de nostalgische jaren waarin de meest flitsende bewegingen & outfits kenmerkend waren.

De heetste Disco/Soul hits

SPANK speelt de heetste Disco/Soul hits uit de jaren 60,70 & 80. De band speelt de nummers met hier en daar een ruw live-randje. Door zo af en toe van het geijkte pad af te wijken en een lekkere gitaar- of orgelsolo eruit te knallen krijgt deze muziek een bepaald charme. Ondanks dat de stijl vraagt om strakke begeleiding, vinden we toch momenten dat we kunnen improviseren.

Elk optreden een feest!

Het doel van SPANK is simpel. Met de muziek die we brengen, zorgen dat elk optreden een feest wordt. Niet zomaar naar een bandje gaan kijken, maar genieten van een act die de sfeer van de jaren 60, 70 en 80 laat herleven. Het is het soort muziek waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Spank Coverband - TopActs.nl - 2   Spank Coverband - TopActs.nl - 3   Spank Coverband - TopActs.nl - 4   Spank Coverband - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek SPANK Coverband bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Coverbands <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur: 3x 60 minuten

Geluid:
Inprikken: € 1.250,-
tot 250 personen: € 1.500,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

Rider en Presskit beschikbaar

Optie/Boeking Contact