Sneltekenaar Christel

Sneltekenaar Christel boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Elke 3-4 minuten een karikatuur op papier

Sneltekenaar Christel uitnodigen  op je evenement is een heel goede zet! Zij maakt als sneltekenaar om de paar minuten een prachtige herinnering van je evenement of feest. Voor de toeschouwer is het hilarisch om te zien hoe iedere karikatuurtekening tot stand komt. Alleen dat al is entertainment van formaat.

Ideaal voor commerciele doeleinden

Christel is een publiekstrekker eerste klas. Heb je een beurspresentatie of een ander commercieel evenement? Boek Christel of een andere sneltekenaar via TopActs.nl om je evenement een boost te geven. Een sneltekenaar trekt publiek en zorgt ervoor dat prospects figuurlijk aan je stand blijven plakken zodat je alle mogelijkheden hebt om de prospect geïnteresseerd te krijgen voor je product met nieuwe leads tot gevolg.

Bierviltjestekenaar

Het tekenen op bierviltjes blijft absoluut een hit. Christel loopt door het publiek en tekent de aanwezigen op een bierviltje. Blije reacties volgen wanneer de geportreteerde het kleine kunstwerk ontvangen.

Groepskarikatuur

Heel populair is de groepskarikatuur. Deze wordt getekend op A3 formaat. Ideaal voor teambuilding-dagen waarbij de teams worden getekend. Top idee voor je ‘give-away’

Geen beledigende tekeningen

Christel is een heel vriendelijke sneltekenaar. Ze maakt dus wel karikaturen maar is net als alle andere tekenaars van TopActs.nl nooit beledigend! Dus geen belachelijke grote neuzen, enorme onderkinnen of flaporen. De cartoons worden dus zijn daarom niet beledigend en iedereen met een blij gevoel de tekening in ontvangst neemt.

Elke 3-4 minuten een tekening!

Als karikaturist neemt Christel tijdens een tekensessie de gasten razendsnel op de korrel en na 3-4 minuten al, nemen zij hun karikatuur in ontvangst. Terwijl ze aan het tekenen is, hoor je vrolijke uitspraken van de mensen die over haar schouder meekijken; “ ’t Is ‘m helemaal,….je lijkt sprekend!…voor jou mogen ze wel 2 vellen papier gebruiken,…Jij blijft niet plakken!, ….” en ga zo maar door. Op die manier wordt het ijs gebroken en staat iedereen gezellig te grappen en te grollen.

Samenwerken is kostenbesparend

Christel kan ook een assistente meenemen. Hierbij tekent Christel en haar assistente kleurt de portretjes. Zo wordt het aantal getekende viltjes verdubbeld. Een aquarelletje in nog geen 3 minuten tijd! Bij deze optie ben je voordeliger uit dan wanneer je twee aparte tekenaars boekt. Samen lopen ze door de zaal en vereeuwigen gemerkt òf ongemerkt de gasten op een bierviltje. Hoe blij verrast zijn ze wanneer ze zo’n geinig portretje van zichzelf in hun handen krijgen.

Sneltekenaar Christel - TopActs.nl - 2   Sneltekenaar Christel - TopActs.nl - 3   Sneltekenaar Christel - TopActs.nl - 4   Sneltekenaar Christel - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sneltekenaar Christel bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<<

Tijdsduur en prijs

PAPIER TEKENEN
(A3 of kleiner)
2 uur € 550,-
3 uur € 600,-
4 uur € 700,-
elk uur extra € 100,-

BIERVILTJES TEKENEN
(Inclusief assistente Martine en bierviltjes)
3 uur € 700,-
4 uur € 800,-
elk uur extra € 125,-

Reiskosten

€ 0,20 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

1 of 2 artiesten

Optie/Boeking Contact