Sinterklaasvoorstelling De Koningin zet haar schoen

Sinterklaasvoorstelling De Koningin zet haar schoen boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

De Koningin van Santa Shoe de Chaussures is dol op pepernoten en snoepgoed! Als ze haar schoen zet voor Sinterklaas, blijkt dat er niet in zit waar ze op hoopte. Weet de lakei daar meer van?

Sinterklaasvoorstelling De Koningin zet haar schoen is een vrolijke, muzikale en interactieve voorstelling vol bekende liedjes voor kinderen vanaf 3 jaar.

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasvoorstelling De Koningin zet haar schoen bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 45 minuten € 545,-

Reiskosten

€ 0,50 pkm v.a. Den Haag

Opmerking

begeleiding: 2 personen
doelgroep: vanaf 3 jaar
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact