Pieten in Beweging

Pieten in Beweging boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Hoebedoelu en Watzegu hebben het afgelopen jaar veel te veel gesnoept en ze zijn te dik geworden om door de schoorsteen te kunnen! Ze hebben ook nog eens cadeautjes opengemaakt die eigenlijk voor de kinderen waren! Sinterklaas heeft besloten dat het zo niet langer meer kan. De pieten moeten op dieet, en wat nog veel beter is… ze moeten meer gaan bewegen. Ze moeten in een uur 700 stappen zetten! Dat is wel veel. Ze bedenken dat het leuker is om dansend stappen te zetten. Als kinderen mee doen is het nog veel leuker! Misschien kunnen ze wel precies hetzelfde dansje leren…Dan kunnen we het aan sinterklaas laten zien. Als laatste test moet Hoebedoelu weer in een schoorsteen passen. Als het niet lukt mogen ze volgend jaar niet mee en moeten ze voor straf naar Spanje roeien!

Dit programma bevat een spectaculaire illusie!

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Evaluatie(s)
naam opdrachtgever: Hendriks stalen bekistingtechniek bv
algemeen rapportcijfer: 7,5
reactie:

PIB - TopActs.nl - 3   Pieten in Beweging - TopActs.nl - 4   PIB - TopActs.nl - 2    Pieten in Beweging - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow Pieten in Beweging bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 45 minuten € 700,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Veldhoven

Opmerking

begeleiding: 2 personen
decor: klein decor inbegrepen
geluid: inclusief tot 250 personen
bijzondheden: Als voorstelling dient plaats te vinden anders dan op de begane grond dient er een lift aanwezig te zijn. Anders alleen in overleg!

Optie/Boeking Contact