Sinterklaasshow met Willem Goochel

Sinterklaasshow met Willem Goochel boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Als kleine jongen wist Willem al, dat als hij later groot zou zijn, goochelaar wou worden. Maar hoe word je dat nou? Vroeg Willem zich af. Hij bedacht een plan en schreef een brief aan Sinterklaas. Daarin vroeg Willem aan Sinterklaas een goocheldoos voor pakjesavond. Want alleen dan zou je een goede goochelaar kunnen worden, dacht deze kleine jongen.

Het was zover… pakjesavond… een pakje viel door de schoorsteen. Snel en zenuwachtig maakte Willem het pakje open… maar oh jee… teleurgesteld zag Willem dat er geen goocheldoos in zat maar een…het was een mysterieus voorwerp waardoor Willem toverkracht kreeg. Zodoende noemde iedereen hem vanaf die pakjesavond Willem Goochel. Want vanaf die avond was Willem goochelaar geworden, dankzij Sinterklaas.

Om Sinterklaas te bedanken reisde Willem Goochel naar Spanje. Daar, in het paleis van Sinterklaas, ontdekte hij dat Sinterklaas een heel groot geheim bewaard. Een geheim dat niemand mag weten, behalve de kinderen die bij deze voorstelling aanwezig zullen zijn. Niet doorvertellen dus! Mondje dicht.

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow met Willem Goochel bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 575,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm (incl. 25 km v.v.) vanaf Soest

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief klein decor
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact