Sinterklaasshow met Clown Sander

Sinterklaasshow met Clown Sander boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Het zal nog even duren voordat Sinterklaas zal arriveren. Daarom heeft de goedheiligman aan Sander gevraagd om samen met de kinderen aan het feest te beginnen. Hij heeft ook aan Sander gevraagd om de pepernoten en het boek mee te nemen. Het grote boek van Sinterklaas!!!!

Helaas kan Sander de pepernoten niet vinden. Hoe moet dat nu, een Sinterklaasfeest zonder pepernoten? Gelukkig is Sander een kei in goochelen en samen met de kinderen tovert hij het lekkers tevoorschijn. Sander laat nog veel meer van zijn toverkunsten zien. Zo goochelt hij met konijnen en laat hij een speciale truc zien met Harry Potter. Ook laat Sander zien dat hij heel bedreven is in het jongleren. Ook met het grote boek van Sinterklaas is er een probleem. Het blijkt helemaal leeg te zijn. Geen letter staat er in maar samen met de kinderen zorgt Sander ervoor dat het boek weer gevuld is met alle informatie welke er in hoort. Aan het einde van dit interactieve Sinterklaasprogramma laat hij zijn vrolijke, maar o zo brutale, buikspreekvogel Charlie optreden als zanger. De kinderen gaan samen met hem een bekend welkomstlied zingen voor de grote kindervriend en zijn pieten.

Dit programma is een ideaal voorprogramma voor elk Sinterklaasfeest. Het is mogelijk om toe te werken naar een directe overgang van de entree van Sinterklaas, maar dit is niet noodzakelijk!

Tijdens de Sinterklaasperiode kan Clown Sander, indien je dit wenst en uitsluitend wanneer de planning dit toelaat, dit programma ook presenteren als Piet Sandros. Dit dient wel van te voren te worden besproken!

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow met Clown Sander bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 550,-

Reiskosten

€ 0,20 pkm vanaf Sneek

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: optioneel
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact