Sinterklaasshow met buikspreker Michel

Sinterklaasshow met buikspreker Michel boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Een fantastische sinterklaasshow die geschikt voor alle denkbare gelegenheden. Van ruimtes waar niet al teveel ruimte is (bijvoorbeeld huiskamer of klein theater) tot grote evenementenhallen (waarvan een uitvoering is te zien op de video). Indien beschikbaar uit te breiden met Sinterklaas en één of meerdere pieten. Het programma staat geheel in het teken van het sinterklaasfeest. Dit gevarieerde programma bestaat uit 60 minuten lang goochelen, liedjes en een buikspreekact. Tegen een meerprijs kan dit programma worden uitgebreid met een Meet&Greet van Sinterklaas en 1 of 2 pieten.

Goochelen
Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.
Liedjes
De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.
Buikspreken
Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje? Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij de sinterklaasshow betrokken en er is veel interactie.

Michel heeft meer dan 10 jaar de shows gedaan voor Kids for Animals. In de shows werd gezongen, gegoocheld en was er een buikspreekact. Dit alles passend binnen het kader van de dierenbescherming. De shows werden opgevoerd op de landelijke clubdagen, op grote evenementen, winkelcentra, bedrijfsfeesten etc. Hierdoor heeft Michel een ruime ervaring opgedaan in het brengen van shows voor kinderen op diverse locaties.

Enkele referenties: Michel en Jeroentje waren o.a. te zien in: 5-uur show, ontbijt tv, lieve martine, wie van de drie, Lucky Letters, Willem Wever, Kids for Animals, Villa Achterwerk en op diverse lokale omroepen.

Let op! Soms kan het voorkomen dat er meerdere optredens op een dag gepland staan waarbij er na afloop van een optreden direct afgebroken moet kunnen worden. Om dit zo geruisloos mogelijk te laten verlopen adviseren wij je graag.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow met buikspreker Michel bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 575,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact