Sinterklaasshow met Boebie en Babsie

Sinterklaasshow met Boebie en Babsie boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Boebie is een erg lieve clown die heel goed kan goochelen en Babsie is een clown met heel veel praatjes. Ze noemen haar wel de meest kletsgrage clown van Nederland!

Nu gaan deze clowns goochelen omdat Sinterklaas dadelijk komt en normaal gaat dat erg goed. Maar Babsie wil nu heel graag helpen en doet niet wat Boebie zegt. Zeker nu Sinterklaas in het land is willen ze alle twee de beste zijn! Ze besluiten samen te werken: Babsie krijgt wat magische kracht van Boebie en met die magische kracht krijgt hij meteen wat praatjes en grapjes van haar!

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow met Boebie en Babsie bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 700,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Veldhoven

Opmerking

begeleiding: 2 personen
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact