Sinterklaasshow Lettersoep

Sinterklaasshow Lettersoep boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Als Piet Hoebedoelu bezig is met het lezen van een verlanglijstje gooit hij ineens alle letters door elkaar!

Gelukkig weet Piet Watzegu alle letters en leert hem weer het ABC, ze heeft een groot bord met alle letters er op. Maar dan blijkt dat de letter S weg is! Dat is natuurlijk heel erg want dat is de letter van Sinterklaas.

Samen verzinnen ze allerlei oplossingen om de letter S weer terug te krijgen. Ondertussen toveren ze een kip en proberen ze de aller-moeilijkste toverspreuken, maar of de S ook terugkomt….

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Het is ook mogelijk om deze sinterklaasshow inclusief Sinterklaas te boeken. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Lettersoep Sinterklaasshow - TopActs.nl - 2 Lettersoep Sinterklaasshow - TopActs.nl - 3 Lettersoep Sinterklaasshow - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasshow Lettersoep bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 700,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Veldhoven

Opmerking

begeleiding: 2 personen
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact