Sinterklaasfeest met Bertus & Jaapie

Sinterklaasfeest met Bertus & Jaapie boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Bertus & Jaapie, de twee leukste broertjes van het land maken van ieder evenement een knalfeest! Bertus & jaapie is een goudenformule welke te zien is in het theater, op Youtube en op tal van evenementen.

Bertus & Jaapie zijn bekend van hun theatershows en vele optredens door het land. Zo traden zij bijvoorbeeld op tijdens de Nijmeegse vierdaagse, de Rijnweek in Rhenen en stonden ze ruim 100 keer in Attractiepark Toverland!

In 2018 kwamen Bertus & Jaapie met een heuse Sinterklaashit getiteld ‘Een magisch feest voor Sinterklaas’ welke dat jaar nummer 1 is geworden op de hitlijst van Sinterklaasradio.

In dit hilarische Sinterklaasvoorprogramma bereiden de toverbroertjes Bertus & Jaapie zich voor op de komst van niemand minder dan, Sinterklaas! Bertus wil alles tot in de puntjes geregeld hebben voordat de Sint binnenkomt. Alles moet er spik en span uit zien, de stoel moet worden versierd, er moeten liedjes gezongen worden en er moet natuurlijk een cadeau voor Sinterklaas gemaakt worden. Echter loopt alles in de soep wanneer Jaapie met zijn malle streken aan komt zetten. Hij tovert de verkeerde muziek aan, laat per ongeluk het cadeau van de Sint vallen en als klap op de vuurpijl weten Bertus & Jaapie eigenlijk helemaal niet of de Sint nog wel komt!

Een hilarische show vol met humor, interactie en muziek!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaasfeest met Bertus & Jaapie bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 30-45 minuten + 20 minuten meet&greet € 995,-

Reiskosten

€ 0,19 pkm vanaf ‘s-Hertogenbosch

Opmerking

begeleiding: 2 artiesten + 1 technicus
geluid: inclusief tot 500 personen

Optie/Boeking Contact