Sinterklaas en de vergeetachtige Speurpiet

Sinterklaas en de vergeetachtige Speurpiet boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Wanneer de kinderen beginnen met het zingen van het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet’, verschijnt er plotseling iemand anders dan Sinterklaas. Het is Speurpiet, die in de war is en van het podium een puinhoop maakt. Al snel komt toiletjuffrouw Annie tevoorschijn en probeert Speurpiet tot rust te brengen. Wat blijkt? Speurpiet is zijn geheugen kwijt en weet helemaal niets meer. Met Sinterklaas en Hoofdpiet onderweg, maken Annie en de kinderen zich zorgen. Hoe moet dat nu?

Annie komt al snel met een plan. Ze besluit dat zij en de kinderen Speurpiet moeten helpen om zijn geheugen terug te krijgen en weer te leren hoe hij een echte Piet kan zijn. De show staat vol met leuke liedjes, dansen en echte Pietenoefeningen, en de kinderen krijgen zelfs de kans om hun pietendiploma te halen!

Help Speurpiet zijn geheugen terug te krijgen

Met veel enthousiasme en inzet proberen de kinderen en Annie Speurpiet te helpen. Ze bedenken spelletjes, zingen vrolijke liedjes en doen samen pietenoefeningen. Speurpiet begint langzaam maar zeker stukjes van zijn geheugen terug te krijgen en zijn vertrouwen in zichzelf als Piet groeit.

Net op tijd, vlak voordat Sinterklaas en Hoofdpiet arriveren, heeft Speurpiet zijn geheugen volledig terug en voelt hij zich weer een echte Piet. Hij bedankt Annie en de kinderen voor hun hulp en is klaar om Sinterklaas en Hoofdpiet te verwelkomen.

Verdien je pietendiploma door Speurpiet te helpen

Als Sinterklaas en Hoofdpiet eindelijk aankomen, zijn ze blij en opgelucht om te zien dat Speurpiet weer helemaal zichzelf is. De kinderen ontvangen trots hun pietendiploma’s en samen met Speurpiet, Sinterklaas, Hoofdpiet en toiletjuffrouw Annie vieren ze een geweldig Sinterklaasfeest, waarbij iedereen geniet van de gezelligheid, de liedjes en de dansjes.

Uiteindelijk blijkt dat de vriendschap, de inzet van de kinderen en de zorgzame hulp van Annie ervoor hebben gezorgd dat Speurpiet zijn geheugen terug heeft en zijn plek als Piet weer heeft gevonden. Het is een bijzonder Sinterklaasfeest geworden, waarbij iedereen heeft geleerd dat samenwerken, vriendschap en vertrouwen belangrijke waarden zijn, zelfs tijdens de drukke periode van Sinterklaas.

Sinterklaas en Speurpiet - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Sinterklaas en de vergeetachtige Speurpiet bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: 75 of 90 minuten
prijs: € 1575,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Castricum

Opmerking

Inclusief: decor, geluid tot 150 personen, voldoende strooigoed
Leeftijd: Alle leeftijden
4 artiesten, 1 productieleider en 1 geluidstechnicus

Optie/Boeking Contact