René 3x fout

René 3x fout boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Je evenement wordt nog leuker met René 3x fout!

René is zowel feestacteur en sfeermaker. De professionele acteur zorgt voor een hartelijk ontvangst of een feestelijk intermezzo en brengt zo je gasten in de juiste stemming. Door zijn jarenlange ervaring weet René zich aan te passen aan elk feest.

De typetjes zijn in combinatie te boeken maar ook los van elkaar. René speelt meerdere typetjes binnen een dagdeel, zodat hij je gasten niet alleen meer dan gastvrij ontvangt, maar zich ook tijdens het feest tussen je gasten begeeft.

René 3x fout bestaat uit de volgende componenten

Ontvangst act

Een goed begin is meer dan de helft. Kies daarom voor een ontvangstact want een hartelijk ontvangst is misschien wel het belangrijkste moment van je evenement. Een fout ontvangst? Hoe fout wil je het hebben? Een ontvangst door een verstrooide maar enorm hartelijke Butler/Piccolo/skileraar (of een ander karakter).

Vreemde fotograaf

Elk feest verdient het om vastgelegd te worden, alhoewel hij geen plaatsje is om te zien weet hij als geen ander hoe je de ander vast moet leggen. Makkelijker en leuker wordt het niet! De foto’s worden later per mail naar je verstuurd.

Tommy Blooper, Hoe dan?

Met zijn onnavolgbare goocheltrucs zullen de gasten zich verbazen over de verlegen en aandoenlijke Tommy Blooper. Via de leukste en interactieve trucs tot en met zijn ongekende ballonnenact neemt hij je mee in de wereld van magie. Hij ontpopt zich al gauw tot allemansvriend.

Kortom, René 3x fout…
• Weet entertainment en gastvrijheid uitstekend te combineren
• Is sterk in improvisatie en handig in gestuntel
• Levert maatwerk om je bedrijf of product uitstekend te promoten
• Is betrokken en heeft voor alles een oplossing
• Kan elke situatie en doelgroep aan
• Zorgt er voor dat je een posiieve indruk maakt op de gasten van je event of
bezoekers van je stand en/of bedrijf.

René 3x fout - TopActs.nl - Tommy Blooper - 7   René 3x fout - TopActs.nl - Tommy Blooper - 5   René 3x fout - TopActs.nl - Tommy Blooper - 6   René 3x fout - TopActs.nl - Tommy Blooper - 4   René 3x fout - TopActs.nl - Tommy Blooper - 3   René 3x fout - TopActs.nl - Tommy Blooper - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek René 3x fout bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

maximaal 4 uur
€ 795,-

Reiskosten

€ 0,25 vanaf Leusden

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact