Professor Propkops experimentenshow

Professor Propkop boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Professor Propkop is een, zoals hij dat zelf noemt, professioneel probleemoplosser. Wanneer hij geen problemen op hoeft te lossen werkt hij in zijn laboratorium aan diverse experimenten en uitvindingen die hij weer kan verwerken in één van zijn voorstellingen.

“Experimendabel” is een solovoorstelling van professor Propkop waarin hij aan de hand van experimenten vertelt wat hij heeft meegemaakt in zijn bizarre leven. Toch speelt Propkop deze voorstelling niet helemaal alleen. Doordat dit een interactieve voorstelling is heeft hij geregeld hulp nodig van het publiek. Want Propkop kan zichzelf wel heel slim vinden, maar stiekem is hij dat helemaal niet. Dit levert hilarische situaties op waardoor het publiek eigenlijk meer een onderdeel wordt van de voorstelling dan alleen maar toeschouwers. Uiteindelijk komt alles altijd toch weer goed en heeft het publiek gelachen, geholpen en wat geleerd!

Deze voorstelling zit vol interactie en humor. Het publiek wordt bij elk experiment betrokken en er wordt altijd snel ingespeeld op recente gebeurtenissen of dingen/suggesties die uit het publiek komen. Als er sprake is van een thema dan sluit de Professor zijn voorstelling daar op aan! Van deze voorstelling zijn werkbladen beschikbaar welke in geval van een boeking op verzoek toegestuurd kunnen worden.

Professor Propkop Kindershow - TopActs.nl - 2a   Professor Propkop Kindershow - TopActs.nl - 2   Professor Propkop Kindershow - TopActs.nl - 3   Professor Propkop Kindershow - TopActs.nl - 3a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Professor Propkop bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

50 minuten € 445,-

Reiskosten

€ 0,21 pkm vanaf Buitenpost

Opmerking

1 artiest
inclusief decor en geluid

Optie/Boeking Contact