Problemen met de snoepjesmachine

Problemen met de snoepjesmachine boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting)

Ben jij op zoek naar een interactieve show waar alle kinderen en hun ouders van kunnen genieten? Dan is dit iets voor jou!

Dit jaar heeft Sinterklaas een probleem… de snoepjesmachine in Spanje is stuk. Sinterklaas heeft dus niet genoeg snoepjes bij zich om alle kinderen lekker te kunnen laten snoepen het Sinterklaasfeest.
Gelukkig heeft Patje/Neuspiet (de show kan door één van de 2 gespeeld worden) een oude snoepjesmachine van zijn opa gekregen. Daarmee zullen ze het wel opgelost krijgen, of niet?

Een super interactieve show voor alle Sinterklaasbelievers.
Deze show wordt gespeeld door een enthousiaste creatieve duizendpoot met meer dan 20 jaar ervaring als artiest.
Duur van de show: ca. 1 uur
Opbouw voor de show: ca. 2 uur
Benodigde ruimte (minimaal): 4x 4 m
Extra benodigdheden: omkleedruimte (als jullie voor Neuspiet kiezen), gratis parkeerplaats, hulp bij dragen als de show op een verdieping plaatsvindt.

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Problemen met de snoepjesmachine - TopActs.nl - 2
Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Problemen met de snoepjesmachine bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: 1x 60 minuten
prijs: op aanvraag

Reiskosten

€ 0,50 pkm vanaf Neeroeteren (België)

Opmerking

1 artiest
prijzen zijn exclusief 21%BTW

Optie/Boeking Contact