Portrettekenaar Frank

Portrettekenaar Frank boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Portrettekenaar Frank beoefent zijn vak nu ruim 8 jaar en is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of het nu getekend is op papier, op de muur, digitaal of anders. Zijn specialiteit en uitdaging is de gehele persoon neer te zetten. Van top tot teen, een totaalportret. Kleding, houding en gezicht zeggen alles over een persoon. In een stijl die tussen realistisch en cartoonesk ligt.

Franks’ achtergrond is illustratie en beeldende kunst. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse materialen en projecten, waarvan houtbewerking favoriet was, evenals het vervaardigen van kunst- en lichtobjecten. Tegenwoordig tekent hij graag digitaal op een iPad Pro en op grote vellen papier met stiften. Hij ontwikkelt zich nu steeds meer als performance kunstenaar met zijn tekenwerk.

Het voordeel van werken op papier is dat ieder gewenst formaat kan worden gebruikt. Men kan zelf kiezen voor tekeningen vanaf een A4 tot levensgroot formaat op wit of bruin getint papier met extra highlights zoals de oude meesters dat deden voor nog meer levendigheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor stickervellen te kiezen. Ongeacht het formaat of type papier zal het portret in korte tijd met stift of pen trefzeker worden neergezet en bij het grote formaat kan men direct meekijken hoe de tekening ontstaat.

Sneltekenaar Frank Stoks - TopActs.nl - 2a   Sneltekenaar Frank Stoks - TopActs.nl - 3a   Sneltekenaar Frank Stoks - TopActs.nl - 4a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Portrettekenaar Frank bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<

Tijdsduur en prijs

1 uur € 450,-
Elk volgend uur € 100,- extra

Reiskosten

€ 0,29 pkm vanaf Rotterdam

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact