Poppentheater Ronzebons – De Kikkerkoning

Poppentheater Ronzebons – De Kikkerkoning boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Deze poppenkast betovert al vele jaren jong en oud met prachtige voorstellingen. De poppenspeler is al vele jaren actief en brengt zijn handpoppen echt tot leven. Natuurlijk ontbreken de verhalen van Jan Klaassen en Katrijn niet maar ook fantasievolle sprookjesverhalen zijn mogelijk. De herkenbaarheid bij kinderen en ouders is erg groot!

De kijkers worden betrokken bij het poppenspel en zorgen ervoor dat iedere voorstelling een ware belevenis wordt. De voorstelling zijn interactief en het publiek wordt volop bij de voorstellingen betrokken.

Poppentheater Ronzebons is een vaste bespeler in de Theater “De Lievekamp” in Oss. Ronzebons speelt ook bij je op locatie en speelt regelmatig op scholen. Sommige voorstelling kunnen alleen binnen gespeeld worden.. Het theater heeft een eigen geluidsinstallatie.
Theaterproducties Roosenboom heeft ook een draagbaar theater, wat ingezet kan worden bij evenementen, zoals bv Dickens festivals.
Daarnaast heeft het theater al vele jaren ervaring als Sinterklaas bij intochten, scholen, en in theatervoorstellingen. De Sint komt zonder pieten waar men zelf voor dient te zorgen.
Er is ook een wandelend poppentheater te boeken voor bv een festival of Dickens festijn.


De Kikkerkoning

Een zelf geschreven sprookje door de poppenspeler zelf. Een verhaal over een Kikker die erg vals zingt en zijn vriendje wenst bij een plas met water dat hij Koning wordt en mooi kan zingen als hij een kroon opzet. Maar er zijn vogels die dat ook wel willen……..oei….

Poppentheater Ronzebons - De Kikkerkoning - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Poppentheater Ronzebons – De Kikkerkoning bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 45 minuten € 745,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

Er is een voorprogramma met een van de poppen voor de poppendkast
Het poppentheater beschikt over een eigen geluidsinstallatie
Opbouwtijd ca 1 1/2 a 2 uur
De poppenspeler speelt ook regelmatig voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Optie/Boeking Contact