Poppentheater Egon Adel – Sinterklaas-

Poppentheater Egon Adel – Sinterklaas- boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

De Amsterdamse Poppenkast (uiteraard ook geschikt voor locaties buiten Amsterdam)
De traditionele poppenkast met Jan Klaassen en Katrijn is perfect als je een laagdrempelige vorm van theater zoekt dat aansluit bij jouw evenement. Hoewel het een indrukwekkend grote straatpoppenkast is kan het houten frame in worden geklapt. De voorstellingen kunnen op maat worden gemaakt inn het thema dat je wenst en er zijn de traditionele verhalen.
Deze voorstellingen zitten vol met actie en interactie en veel humor. Hierdoor is poppenkast een ideale vorm van kindertheater, toegankelijk voor kinderen van alle lagen van de bevolking en van alle komaf.

Jan Klaassen viert het Sinterklaasfeest
Jan Klaassen is zeer zenuwachtig voor de komst van Sinterklaas en Piet. Omdat zijn vrouw Katrijn het alleen maar erger maakt met haar enge liedjes besluit hij zelf hulppiet te worden. Voor Piet hoeft hij in elk geval niet meer bang te zijn want dat is hij nu zelf! Maar kan Jan Klaassen wel al die dingen die je als hulppiet moet kunnen? Als een boef de zak van Sinterklaas wil stelen wordt het al helemaal één fantastisch avontuur. Zeker is dat de kinderen alles uit de kast moeten halen om te helpen!
Een speciale Sinterklaasvoorstelling voor kinderen van 2 tot 120 jaar.

De Poppenkast
De poppenkast op de Dam is al eeuwen een begrip en, met een vergunning sinds 1893, een constante op de Dam in Amsterdam. De poppenkast treedt echter ook buiten de hoofdstad op! Hiermee zijn wij de enige nog bestaande traditie van volkspoppenkast in Nederland. In 2019 bekroond met de erepenning van Amsterdam en sinds 2020 officieel Cultureel Erfgoed. Nog altijd weten Jan Klaassen en Katrijn de kinderen mee te nemen in grappige avonturen waarbij het kind zelf de held is, want zonder de hulp van het publiek wordt het niets.

De Poppenspeler
Egon Adel is de poppenspeler die vandaag de dag op de Dam mag spelen. De poppen zijn allemaal gemaakt door de poppenspeler zelf. De poppenkastspeler staat alleen in de poppenkast en doet alle stemmetje en verschillende figuren.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Poppentheater Egon Adel – Sinterklaas- bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

30 minuten: € 600,-
60 minuten: € 675,-

Reiskosten

€ 0,19 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

1 artiest
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact