Poppenkast Het Fluwelen Poppentheater

Poppenkast Het Fluwelen Poppentheater boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Het Fluwelen Poppentheater is een prachtige poppenkast met fluwelen gordijnen. Met zijn afmeting van 3,25 meter breed en ruim 2 meter hoog is deze kast uitermate geschikt voor je binnen locatie. Er worden spannende en vrolijke voorstellingen gespeeld voor kinderen en volwassenen.

Het Verhaal

Het eeuwenoude poppenspel van deze poppenkast laat zien dat kinderen door de jaren heen niet veranderen, daardoor laten de kinderen zich graag meenemen naar een andere wereld. De wereld van het poppenspel met Jan Klaassen, Katrijn en Aapje Sim in de hoofdrol. Natuurlijk ontbreekt de slechterik niet deze vind je terug in de vorm van de boef en de heks.

Samen met de kinderen beleven Jan Klaasen, Katrijn en Aapje Sim spannende verhalen waarin uiteraard de hulp van de kinderen gevraagd wordt. De kinderen zullen zichtbaar genieten van het interactieve poppenspel en de interactie met de poppen waardoor zij op het puntje van hun bank zitten.

Wanneer je een poppenkast huurt dan verzeker je je van de ideale publiekstrekker voor je winkelcentrum, braderie of jaarmarkt.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Poppenkast Het Fluwelen Poppentheater bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

TIJDSDUUR EN PRIJS

€  645,- voor 4 x 25 Minuten (binnen 4 uren)
€  775,- voor 5 x 25 minuten (binnen 5 uren)

Reiskosten

€ 0,39 pkm (incl. 25 km v.v.) v.a. Monster

OPMERKING

Optie/Boeking Contact