Peter Vogel – Table Magic

Peter Vogel – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Table-Magic van Peter Vogel is een toegevoegde waarde voor elk evenement!

Met Tafelgoochelaar van goochelaar Peter Vogel wordt je de meest interactieve vorm van entertainment geboden. Op dit moment is table-magic razend populair en deze goochelaar is vanwege zijn enorme dosis ervaring, één van de meest geboekte artiesten als tafelgoochelaar.

Vingervlug brengt deze artiest de meest onbegrijpelijke trucs aan de tafel van je gasten. Hij beweegt zich mobiel in de locatie, tussen het gezelschap. Face to face zal hij met veel humor, elegantie en een sjieke brutaliteit een ieder op het puntje van zijn of haar stoel laten zitten. De verbazing is groot, de verwondering enorm. Daarmee zorgt goochelaar Peter Vogel met zijn tafelgoochelen voor veel interactie en samenspel, aan elke tafel.

Tafelgoochelen is geschikt op werkelijk iedere locatie, tijdens elk evenement dat je maar kunt bedenken. Zijn aanwezigheid wordt door iedere opdrachtgever zeer op prijs gesteld, omdat tafelgoochelaar Peter Vogel heel goed weet hoe zijn magic en entertainment weet te doseren.

Stijlvol je gasten bij de neus nemen is een vak apart! Tafeloochelaar Peter Vogel is daar absoluut een topper in.
Organiseer je een diner, borrel of netwerkbijeenkomst? Table-Magic van deze goochelaar kan net even dat ijs breken om de sfeer van je evenement te verhogen. En indien je een boodschap over zou willen brengen aan je gasten, ze een give-away zou willen meegeven (of heb je een andere wens?). Peter verwerkt dit graag in zijn trucs.

Wij garanderen dat je gasten je een groot compliment zullen geven met de keuze van het entertainment als je voor deze table-magic act kiest.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Peter Vogel – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 600,-
elk volgend uur € 150,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact