Past Times

Past Times boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Ze slaan hun bivak op op kermissen, braderijen, of zomaar op een grasveld op dorpsplein: Fabela de Muzikale Nar en de Middeleeuwse Waarzegster Madame Roza.

Fabela is nar en speelt als speelman op zijn luit en op nog 37 andere instrumenten. Hij lokt het publiek naar het mooie tentje, waar waarzegster Roza de tarotkaarten legt . Zou het een heks zijn..? Zo ziet ze er niet uit, maar je kunt nooit weten met dit volk..

Fabela neemt zijn kleine stokhondje mee, waar menig reutje al verleidelijk naar gekeken heeft. Het is een Rotebterriër. Voor als je daar nog nooit van heeft gehoord: Een Rotterdams ras en voor deze ene keer buiten de stadsgrenzen van deze Hollandse stad.

Er klinkt muziek op oude instrumenten, zoals doedelzak, of draailier, of zo je wilt de luit. Soms zullen daar drinkliederen, soms liefdesliederen bij gezongen worden.

Geen streek is hen te ver, of ze zullen er verschijnen, in binnen- en buitenland. Van lang geleden tot ” weetikveels”.

Vooral voor historische setting is dit een prachtige act. Er moet wat ruimte worden gemaakt voor de tent (4×4 meter) maar dan ziet het er prachtig uit. Voor binnenlocaties schept de waarzegster haar eigen hoekje. Dan is slechts een tafeltje en een beetje rustig plekje nodig.

Kan in volledig verantwoord historische setting worden gespeeld, of met een vleugje “Heden”, afhankelijk van de setting.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Past Times bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

5x 30 minuten (binnen 4 uur)
€ 975,-

Voor festival eventueel uit te breiden naar 6x 30 minuten (binnen 6 uur)
€ 1.075,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Rotterdam

Opmerking

begeleiding: 2 personen
Tent is niet geschikt voor op asfalt en niet in een omgeving plaatsen met ‘lawaai’.

Optie/Boeking Contact