Partyfotograaf Francois

Partyfotograaf Francois boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Partyfotograaf Francois is dé fotograaf en entertainer voor jouw evenement!

Dit is de combinatie van ras-entertainment met professionele fotografie. Iedereen kan een rode neus opzetten, maar is nog geen clown. Iedereen kan een camera vasthouden, maar is nog geen fotograaf… Fototainment heeft een absolute meerwaarde, want het biedt het beste van beide:

Een spraakmakend optreden en een mooie serie foto’s van elk evenement! De foto’s worden na afloop van je evenement via WeTransfer aan je opgestuurd.

Deze artiest zit als entertainer al meer dan 25 jaar in het vak. Hij weet een scala aan typetjes neer te zetten en heeft op tal van locaties in binnen- en buitenland gespeeld. Al jaren benut hij de mogelijkheden van fotografie in zijn werk. Was dat lang geleden nog met een polaroidcamera, thans werkt hij met hoogwaardige en professionele apparatuur.

Ontdek de vele mogelijkheden die Hans te bieden heeft:

Solo met camera op locatie, bijvoorbeeld bij de ontvangst van de gasten of tijdens een feest
Met assistente: extra entertainment voor een sfeerverhogend effect
Printen ter plaatse, informeer naar de verschillende mogelijkheden
Evenementenfotografie
Op de set: het is mogelijk een bescheiden fotoset op te bouwen waarin de gasten kunnen plaatsnemen en poseren. Denk hierbij vooral ook aan bedrijfslogo’s, een themadecor, kerstsfeer, enzovoort. Combinaties met speciaal aangemaakte of al bestaande facebookpagina’s. Je gasten of deelnemers zijn altijd blij met een blijvende herinnering. En professionele foto’s maken dat die herinnering en vooral de waardering voor elk feest gewaarborgd is!

Verschillende fotograferende types kunnen gespeeld worden:

Solo:Francois beweegt zich frivool tussen het publiek met zijn camera en kiekt iedereen die voor zijn lens komt.
In ludieke combinatie met assistent(e):Zij zorgt met haar charme voor de juiste setting en hij schiet de mooiste portretten; om zo in te lijsten.
De paparazzi-fotograaf:Verstopt achter lantaarnpalen, tussen de struiken of in een kliko, flitst hij tevoorschijn om precies die éne bijzondere gast of dat ultieme moment vast te leggen. Men is dus gewaarschuwd!
Fotografie op één plek In plaats van dat de fotograaf zich tussen het publiek mengt, kan er als het ware ook een kleine foto-studio worden ingericht, waar je gasten in alle rust kunnen worden vastgelegd op de gevoelige plaat.

Partyfotograaf Hans van Gils - TopActs.nl - 3   Partyfotograaf Hans van Gils - TopActs.nl - 5   Partyfotograaf Hans van Gils - TopActs.nl - 4   Partyfotograaf Hans van Gils - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Partyfotograaf Francois bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Fotoentertainment <<<<

Tijdsduur en prijs

4 uur (of gedeelte) € 625,-

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Vlissingen (1e 150km v.v. onbelast)

Opmerking

1 artiest

Ook mogelijk (tegen meerprijs)
– Printen op locatie
– Assistente die direct foto’s afdrukt tegen meerprijs
– Foto Booth

Optie/Boeking Contact