Paas en Haas

Paas en Haas (Steltenact) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Deze vrolijke paashazen maken jouw gasten blij met een lach en een ei. Mevrouw paashaas heeft heerlijke paaseitjes in een mand, en deelt haar eitjes uiterst charmant. Meneer paashaas is de wijze heer en wordt graag aangesproken met meneer.

Deze paashazen op stelten zullen je oog niet ontglippen, ze springen, maken grapjes en zijn een plaatje om uit te knippen! Met hazentanden, volle wangen en lange oren is het dit duo geboren om je vreugde en paas passie te verzorgen. Deze paashazen nemen je graag even mee naar de wereld van krokussen, narcissen en eieren, heel veel eieren.

Meneer en mevrouw Paashaas geven jouw paasevenement graag extra vrolijkheid. Door de springstelten zijn deze paashazen zeer mobiel en kunnen zichzelf snel verplaatsen.

Paas en Haas Steltenact - TopActs.nl - 5   Paas en Haas Steltenact - TopActs.nl - 3   Paas en Haas Steltenact - TopActs.nl - 2   Paas en Haas Steltenact - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Paas en Haas bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Paasentertainment <<<

Tijdsduur en prijs

2x 30 minuten (binnen 3 uur)
€ 950,-

3x 30 minuten (binnen 4 uur)
€ 1.050,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Breda

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact