Op wereldreis met Michel

Op wereldreis met Michel boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Entertainer Michel reisde de hele wereld over, en hij heeft vele herinneringen meegenomen om te delen. Zo heeft Michel bijvoorbeeld veel van allerlei dieren geleerd. Leuke meedoe liedjes, verhaaltjes, verrassende goocheltrucs, en….. een hilarische aap!

Aap Sjors kwam mee uit Afrika, en hij is gek op kleine banaantjes. Maar hij mag nog niet weten dat die er zijn, anders is hij niet meer in de hand te houden… Als hij een knap kunstje laat zien, heeft hij er vast wel één verdiend!

Een show vol afwisseling, humor, maar vooral,…. veel interactie met de kinderen. Zij worden van begin tot eind bij alles betrokken.

Michel heeft meer dan 10 jaar de shows gedaan voor Kids for Animals.
In de shows werden liedjes gebracht, goocheltrucs en een buikspreekact. Dit alles passend binnen het kader van de dierenbescherming. De shows werden opgevoerd op de landelijke clubdagen, op grote evenementen, winkelcentra, bedrijfsfeesten etc.

Hierdoor heeft Michel een ruime ervaring opgedaan in het brengen van shows voor kinderen op diverse locaties.

Enkele referenties: Michel en Jeroentje waren o.a. te zien in: 5-uur show, ontbijt tv, lieve martine, wie van de drie, Lucky Letters, Willem Wever, Kids for Animals, Villa Achterwerk en op diverse lokale omroepen.

Op wereldreis met Michel TopActs.nl 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Op wereldreis met Michel bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

60 minuten € 575,-

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

artiest: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact