No Excuse – Coverband

No Excuse boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

No Excuse is een coverband die het publiek verrast met bekende blues- & rockcovers, uit de jaren ‘70 en ‘80, overgoten met een heerlijke No Excuse-saus! Waanzinnig goede gitaarsolo’s, stuwende powerdrums, solide baspartijen en een zanger die het publiek op unieke wijze entertaint!

Zij spelen covers van o.a. Stevie Ray Vaughan, John Mayer, ZZ Top, B.B. King, Van Halen, Herman Brood, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Gary Moore and many, many more! Dit is niet alleen kijken en luisteren naar heerlijke muziek, NO EXCUSE is ook een ‘BELEVING’ wat je een keer of tien, moet hebben gezien!
Solo-gitaar: Bob Straatman
Drums: Lex Schouten
Basgitaar: Stephan den Ouden
Zang: Ed Straatman
Grappig detail is dat de zanger, vader is van de solo-gitarist!

Laat je gasten ook écht genieten van deze unieke act op je feest, festival, voetbaltoernooi, of wat je ook organiseert, boek Coverband NO EXCUSE!

Een recensie:
“Voor het eerst stond deze, uit Barendrecht afkomstige, coverband bij ons op het podium en ik weet zeker dat niemand daar spijt van heeft gehad.

Met een uitstekend samengesteld repertoire van all-time Blues & Rock covers, gedompeld is een soort van No Excuse toverdrankje gingen deze vier muzikanten op niet mis te verstane manier los. Van Jimi Hendrix tot Herman brood en van Red Hot Chili Peppers tot The Cure, het kwam allemaal voorbij in een flitsende show.

Een onvermoeibare Ed, leadzanger met een schattig percussie statiefje voerde de band aan, zich daarbij zeer regelmatig in het enthousiaste publiek begevend, en die al zingend en dansend zijn vocalen perfect de tent in stuurde. Zo nu en dan vol vuur op zijn percussie materiaal meppend ( waar, na later bleek, de stukken vanaf gevlogen waren). Dan Bob, een dijk van een gitarist die in zowel slag als solowerk zijn hele ziel en zaligheid legt en werkelijk schitterende dingen laat horen. Hij wordt daarbij ondersteund door Stephan die op basgitaar een zeer solide partij neerzet en met Lex, die stevig en robuust de trommen roert een oerdegelijke basis vormt. Beide heren hebben geen probleem met wisselen van instrument, blijkt ook nog eens. Al met al een band die staat als een huis.

Maar dat is niet alles. Enthousiasme, gedrevenheid , humor en betrokkenheid bij het publiek staan hoog in het vaandel geschreven bij deze 4 zeer sympathieke muzikanten die een show weggaven die door menigeen niet snel vergeten zal worden.

Dit is écht een aanrader voor iedereen die een band zoekt met ballen, die door middel van met zorg uitgekozen covers een ware muzikale belevenis op het podium en tussen het publiek tot stand brengen!”

No Excuse Coverband - TopActs.nl - 2   No Excuse Coverband - TopActs.nl - 3   No Excuse Coverband - TopActs.nl - 4  NECB - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek No Excuse bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Coverbands <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: 3x 50 minuten
prijs: € 950,-

Reiskosten

inclusief

Opmerking

4 artiesten

 

Optie/Boeking Contact