Nachtegaal

Nachtegaal boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

In deze act word je meegenomen in het romantische liefdesverhaal van de Nachtegaal en de virtuoze ‘Kat Miauzart’ . Vanaf het eerste moment dat de Kat de Nachtegaal hoorde zingen werd hij betoverd door haar zang en was hij opslag verliefd. Om haar liefde voor zich te winnen besloot hij vegetariër te worden en sindsdien zijn zij een opmerkelijk paar. Ze reizen de wereld over met hun piano en zingen aan ieder die het maar horen wil ‘Liefde overwint alles’.  Al zit de zingende vogel natuurlijk wel voor de zekerheid veilig in haar kooi!

Deze act is geschikt voor jong & oud en heeft ook verlichting zodat deze act prachtig kan stralen in de avond uren.

Dit is een mobiele muzikale act maar de act kan ook op één plek staan zoals bijvoorbeeld bij een entree. Ook kan indien gewenst de Kat aangepast worden naar een gewone concert pianist, zonder alle “poespas”.

Nachtegaal - TopActs.nl - 1   Nachtegaal - TopActs.nl - 2   Nachtegaal - TopActs.nl - 3   Nachtegaal - TopActs.nl - 4    Nachtegaal - TopActs.nl - 5    NG - TopActs.nl - 6   NG - TopActs.nl - 7   NG - TopActs.nl - 8

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Nachtgaal bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3x 30 of 2x 45 minuten
€ 1.350,-

Reiskosten

€0,35 pkm vanaf Amsterdam

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact