MuziPlu Zingende Kerstman

MuziPlu Zingende Kerstman boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

De MuziPlu Zingende Kerstman brengt Kerstsfeer voor jong en oud. Op straat , in het winkelcentrum, op het plein en in het park: de Muzi-Plu Christmas! is helemaal mobiel en je kan ‘m dus overál tegenkomen!

Soms uitbundig met ondersteuning van geluidsbanden, soms juist klein en vertederend met alleen gitaarbegeleiding brengt André een keur aan kerstliedjes en melodietjes van vroeger en nu. Mét een flinke dosis theater en  humor!  Om heerlijk mee te zingen of gewoon lekker te luisteren.

Waar het even kan op de voorgrond, dan weer gezellig op de achtergrond.  Deze Zingende Kerstman heeft jarenlange muzikale ervaring. Dit zorgt ervoor dat hij altijd de sfeer prima aanvoelt. Bewegend door de straten is hij altijd op zoek naar leuke interactie met zijn publiek!

Deze Kerstman speelt alle bekende en minder bekende kerstliederen. Van deze muziek krijgt iedereen een warm en behaaglijk gevoel in de koude periode van Kerst. Erwtensoep en Gluhwein? Met deze Zingende Kerstman wordt elk feest een waar festijn!

MuziPlu Zingende Kerstman - TopActs.nl - 2   MuziPlu Zingende Kerstman - TopActs.nl - 3   MuziPlu Zingende Kerstman - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek MuziPlu Zingende Kerstman bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Winter / Kerst <<<

Tijdsduur en prijs

4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 525,-

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Drunen

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact