Muzikale Pretpolitie (duo)

Muzikale Pretpolitie (duo) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

De Muzikale Pretpolitie is bewaker van humor en plezier.

De Pretpolitie speelt zonder audioversterking. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Hij speelt stijlvolle muziek op een receptie, diner, partij of bruiloft. Per muzikale act worden minimaal 25 passende liederen ten gehore gebracht. De Pretpolitiebegeeft zich al musicerend tussen het publiek en kan een groot gebied bestrijken. Op een bescheiden manier komen ze in contact met het publiek. Met muzikaalgevoel wordt steeds de juiste snaar gevonden.

Er is al genoeg chagrijn in de wereld. Boss & Bink zien toe op humor en plezier en treden streng op tegen partypoopers en pretbedervers. Uitgerust met gitaar, sax/trombone, neusfluit, kazoo, percussie en goed bij stem (meerstemmig), trakteren ze jou op tv-tunes van bekende politieseries, marsmuziek en een grote variëteit aan kinderliedjes. Boss & Bink regelen en ontregelen – attent, adequaat en toonvast!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Muzikale Pretpolitie (duo) en andere Mobiele Muziekacts (duo) bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 2 uur) € 810,-
3x 40 minuten (binnen 3 uur) € 930,-
4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 1.050,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm vanaf Leiden

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact