Muzikale Matrozenboot (duo)

Muzikale Matrozenboot (duo) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

De Muzikale Matrozenboot speelt zonder audioversterking. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Het duo speelt stijlvolle muziek op een receptie, diner, partij of bruiloft. Ze begeven zich al musicerend tussen het publiek en kunnen een groot gebied bestrijken. Op een bescheiden manier komt de Muzikale Matrozenboot in contact met het publiek. Met muzikaalgevoel wordt steeds de juiste snaar gevonden.

Cas(anova) & Co(sy) zijn zo’n beetje de beste stuurlui aan lagerwal. Met hun boot ‘De Casco’ varen ze van haven naar haven, van kroeg naar kroeg en van liefje naar liefje. Ze moeten roeien met de riemen die ze hebben, maar geen water is hen te diep en het glas altijd half vol. Deze muzikale matrozen zingen overal waar de meisjes zijn en nog zeker dertig andere stoere eemansliedjes in de kleinere cafés aan de haven. Daarnaast hebben ze een onuitputtelijk repertoire van romantische melodieën en versierenades uit alle windstreken.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Muzikale Matrozenboot (duo) en andere Mobiele Muziekacts (duo) bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 2 uur) € 750,-
3x 40 minuten (binnen 3 uur) € 850,-
4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 950,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Leiden

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact