Muzikaal Trio Paratata (RGB)

Muzikaal Trio Paratata (RGB) boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Paratata speelt zonder audioversterking. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig. Het trio speelt stijlvolle muziek op een receptie, diner, partij of bruiloft. Per muzikale act worden minimaal 25 passende liederen ten gehore gebracht. Ze begeven zich al musicerend tussen het publiek en kunnen een groot gebied bestrijken. Op een bescheiden manier komt Paratata in contact met het publiek. Met muzikaalgevoel wordt steeds de juiste snaar gevonden.

Paratata is van vele markten thuis! Zij is akoestisch en mobiel inzetbaar en bedient daarbij graag op de terrassen m.b.v. haar muzikale menukaart. Paratata serveert Hollandse-, Maritieme-, Mediterrane-, Amerikaanse- en Caribische muziekspecialiteiten en heeft naast verschillende muzikale drank- specialiteiten ook een zeer ruim assortiment aan muzikale kindermenu’s. Instrumentalen uit allerlei landen worden afgewisseld met theatrale liederen (in meer dan 8 talen) en romantische intermezzo’s. Dit alles met gevoel voor het juiste moment en gebracht met een gezonde dosis humor!
Paratata is geschikt voor:

Recepties – een prettig geluidsniveau
Culinaire evenementen; ter opluistering en vermaak van tafel naar tafel of op een centrale plek
Bedrijfsfeesten; muzikale ontvangst of op een plek waar de mensen elkaar willen kunnen spreken
Bruiloften en partijen; bij ontvangst, receptie, lopend buffet of diner
Winkelcentra; zowel binnen als buiten
Markten en braderieën; kleurig, vrolijk en extreem mobiel
Festivals; als kleine muzikale act

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Muzikaal Trio Paratata (RGB) en andere Mobiele Muziekacts (Trio) bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

3x 40 minuten € 1.270,-
4x 40 minuten € 1.450,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm vanaf Leiden

Opmerking

begeleiding: 3 personen

Optie/Boeking Contact