Mobiele Tarotbar

Mobiele Tarotbar boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Aan de bar hangen was nog nooit zo’n spektakel!

Deze unieke mobiele bar bezorgt de bezoekers een verhelderende, muzikale sprookjeservaring waar nog lang over nagepraat zal worden. Een mobiele act voor beurzen, festivals en feesten. Binnen en buiten.

Deze tafel is geschikt voor elke gelegenheid en tovert binnen de ruimte om tot ware nachtclub in sfeer van de Moulin Rouge. Op festivals, feesten en beurzen, is het geweldig dat deze tafel soms hier, soms daar staat. Zelfs in cafés, bars en restaurants. En waarom?

Deze rijdende tafel is met zijn spectaculaire verlichting en geluid, 1.70 m. dwarsdoorsnede en geweldige aankleding dé blikvanger bij iedere gelegenheid. Als een wagen laat de tafel zich door de straten rijden en staat soms hier, soms daar.

Als snel zal de tafel jouw aandacht hebben: Soms is de Waarzegster alleen (solo-act), maar soms wordt zij bijgestaan door haar ‘zusje’. Waarzegster Marjorie laat je kennismaken door een grappig, of soms mooi gesprekje, met de vragen in het leven. Dat doet ze in vele talen: Frans, Engels, Nederlands en…Grieks. Ondertussen begeleidt zus Eugénie zichzelf verderop op haar accordeon, bij haar prachtige, weemoedige chansons. Met een goed gesprek en een knipoog probeert ze mensen over te halen een bezoek aan haar zus bij de tafel te brengen.

Een Mobiele act met humor voor festivals in Nederland en over de grens: De Mobiele Tarotbar.

Imposant rijdende tafel. Voor binnen en buiten (mits niet al teveel hoge stoepen), festival, feest, trouwerij, winkelcentrum. (hoogte 2,5 meter
Doorsnede 1.40m. ). Helemaal aangekleed in de sfeer van het festival of feest. Waarzegster Madame Roza ontvangt je aan de “bar”. Eventueel tekent ze ook hennatattoos. Kan in rode stijl (nachtclub), blauwe stijl (de zee; waarzegster als zeemeermin), halloweenstijl, bloemenstijl en als Winterwaarzegster

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Mobiele Tarotbar bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Spiritueel <<<

Tijdsduur en prijs

5x 30 minuten (binnen 4 uur)
solo: € 600,-
duo: € 1000,- (‘zus’ in travestiestijl spelend op accordeon)

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Rotterdam

Opmerking

begeleiding: 1 of 2 personen

Optie/Boeking Contact