De Pensionado’s

De Pensionado’s boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Loes en Max zijn al jaren bij elkaar en gaan graag samen de deur uit. Om hondje “Tena Lady” uit te laten en te genieten van het leven als De Pensionado’s. Lekker naar de markt of het winkelcentrum, of gewoon op een bankje zitten en naar andere mensen kijken. Max neemt overal zijn accordeon mee naar toe en wil dan graag een gezellig walsje of marsliedje spelen. Dan krijgt Loes het op haar heupen en danst met iedereen die maar wil. Jong of oud maakt niet uit.

Ze houden ook wel van een verkleedpartijtje.

Als Volendammers een klompendans doen of met fanfarepakken vrolijk marcherend de gasten van uw feest verwelkomen. Als de Dickens Pensionado’s zijn ze speciaal rond de kerstperiode actief. Altijd hartelijk, vriendelijk en met een stralende lach. Want zo zijn ze nu eenmaal!

Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 1   Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 2   Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 3    Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 4   Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 5 Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 6   Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 7   Mobiele Muziekact De Pensionado’s - TopActs.nl - 8

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De Pensionado’s en andere Mobiele Muziekacts (duo) bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

4x 40 minuten (binnen 4 uur) € 950,-

Reiskosten

€ 0,19 pkm vanaf Amersfoort (eerste 50 km v.v. onbelast)

Opmerking

aantal artiesten: 2 personen

Optie/Boeking Contact