Mops & Totem

Mobiele Act Mops & Totem boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Heb je het videofragment hierboven al even bekeken voor een sfeerimpressie?)

De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de magische schatkist! Mops & Totem kunnen zelf de schatkist niet openen omdat zij niet beschikken over toverkracht, daarom zijn zij op zoek naar hulp. Iedereen die denkt te beschikken over toverkracht mag proberen de schatkist te openen.

De Act
In een 5 minuten durende act zullen Mops & Totem bezoekers / gasten uitnodigen om de schatkist te openen. Alleen de persoon die beschikt over pure toverkracht kan de kist openen. Wanneer dit lukt, zullen Mops & Totem de inhoud van de schatkist delen met iedereen die geholpen heeft! Daarna wordt de schatkist gesloten en gaan Mops & Totem weer op pad. De act wordt vier keer dertig minuten uitgevoerd over vier uur! (4 x 30 minuten in 4 uur)

Genre
Humoristische interactieve act welke visueel tot de verbeelding spreekt op het gebied van sprookjes en fantasie.

Variatie
Ben je op zoek naar een unieke manier om een nieuw product te promoten of presenteren? ‘Mops & Totem: Het avontuur van de schat’ is voor elke gelegenheid en evenement inzetbaar. Wil je dat de bezoekers verrast worden met cadeaus of verhalen? Alles is mogelijk, want de inhoud van de schat kan kosteloos naar wens worden aangepast.

Speelruimte
De act is mobiel en hierdoor zowel binnen als buiten uitvoerbaar. Mops & Totem komen dan ook graag naar je evenement, beurs, winkelcentrum, kerstmarkt, festival en braderie! Niets is voor deze twee kabouters te gek.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Mobiele Act Mops & Totem bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

4x 30 minuten (binnen 4 uur) € 750,-

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Apeldoorn

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact