De Koekoeksman

Mobiele Act De Koekoeksman boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Heb je het videofragment hierboven al even bekeken voor een sfeerimpressie?)

Dol op koekoeksklokken is ‘De koekoeksman’. Altijd onderweg op zijn mobiel om klokkies te verkopen, te onderhouden of te repareren. Niet iets om aan de grote klok te hangen, maar het zit deze sympathieke vakman vaak niet mee. Tot groot vermaak van het publiek lijkt er met al zijn klokken wel iets aan de hand. Maar getikt is hij niet. Als iemand weet ‘komt tijd, komt raad..’!, dan is het de koekoeksman wel. En misschien ben je wel één van die toeschouwers die hem de helpende hand toesteekt wanneer hij daarom vraagt. Daarom bij deze alvast…dank je de koekoek…!

De koekoeksman is een niet-gesproken mobiele act, geschikt voor festivals, markten, winkelcentra e.d.

De Koekoeksman - straattheater - TopActs.nl - 2   De Koekoeksman - straattheater - TopActs.nl - 3 De Koekoeksman - straattheater - TopActs.nl - 4   De Koekoeksman - straattheater - TopActs.nl - 5 De Koekoeksman - straattheater - TopActs.nl - 6   De Koekoeksman - straattheater - TopActs.nl - 7

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Mobiele Act De Koekoeksman bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

festivals/winkelcentra/buitenevenementen
3x 30-45 minuten of 2x 70 minuten (binnen 3 uur) € 1275,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 2 personen

Optie/Boeking Contact