Aap Benjamin

Aap Benjamin boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Het videofragment hierboven al even bekeken voor een sfeerimpressie?)

Aap Benjamin; aap of acteur – Hollywoods specialisten op het gebied van special effects ontwikkelden de meest geavanceerde aap creaties voor de Amerikaanse filmindustrie. Een Nederlands special effect team is met deze know how de uitdaging aangegaan een aap te bouwen die de werkelijkheid heel dicht benadert. Met name door de verfijnde gezichtsmechanieken, verlengde bewegende armen, speciaal ontwikkelde lenzen en een nagenoeg levensechte huid is de verwarring compleet.
Bij aankomst worden de gasten ontvangen door piccolo-aap Benjamin. Een levensgrote aap op een hutkoffer. Terwijl zijn oppasser hem nauwlettend in de gaten houdt, neemt zijn instinct zo nu en dan de vrije loop. Hij is wat ondeugend en vooral levensecht. Dat zorgt voor de nodige hilarische situaties. En gasten speculeren vaak nog de hele avond; was hij nu echt of niet?…
Deze ontvangstact is als entertainmentact bijzonder geschikt voor feestelijke gelegenheden en bij voorkeur voor grotere groepen gasten. Voor velen één van de meest bijzondere animatie acts.

Apetrots?
Bij een speciale aanleiding kan er bij Aap Benjamin een bord geplaatst worden met een aangepaste tekst, bijvoorbeeld: ‘Apetrots op het 25-jarig jubileum’.

Give-away!
Nog op zoek naar een leuke give-away? Huur een fotograaf in, zet de gasten met Aap Benjamin op de foto en geef de foto mee bij vertrek.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Ontvangstact Aap Benjamin bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

festivals/winkelcentra/buitenevenementen
3x 30-45 minuten of 2x 70 minuten (binnen 3 uur) € 1275,-

bedrijfsevenementen met meerdere acts (vraag naar de mogelijkheden)
max. 4 uur € 1550,-
ieder extra uur € 345,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 2 personen

Optie/Boeking Contact