Michel Beugelsdijk – Table Magic

Michel Beugelsdijk – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Het enthousiasme straalt er af

De humor speelt een grote rol en het entertainment is optimaal. Dit krijgt je werkelijk te zien als je de table-magic van goochelaar Michel Beugelsdijk boekt. Deze top magician is vingervlug, heeft een goede babbel en weet tijdens zijn table-magic ook als professioneel zakkenroller aan de slag te gaan bij de gasten. Het zal leiden tot hilarisch leuke momenten als een van de toeschouwers zijn horloge, portefeuille of andere waardevolle bezittingen “kwijt” is geraakt. Het werkt de lachers op zijn hand. als goochelaar Michel Beugelsdijk een paar van de gasten sportief bij de neus neemt.

Deze topartiest krijgt lovende reacties van al onze opdrachtgevers. Hij is een erg graag geziene tafelgoochelaar aan iedere tafel, op elk evenement. Eventueel bestaat de mogelijkheid, om tijdens dit sterke staaltje vermaak een boodschap over te brengen aan uw gasten. Of wellicht een product introduceren op deze magische manier, is ook iets wat goochelaar Michel Beugelsdijk heel goed kan.

Aangezien deze magician naast tafelgoochelaar ook nog eens zanger en entertainer is, bestaat de mogelijkheid om voor een wat kleinere gezelschap een Magic Dinner te verzorgen. Hierbij zal Michel Beugelsdijk dan een combinatie van table-Magic, een stukje centraal en één of meerdere intermezzo’s met zang op uw event verzorgen.

Maar ook voor tafelgoochelen in combinatie met zakkenrollen is goochelaar Michel Beugelsdijk heel goed inzetbaar tijdens uw event. Hij weet uw gasten op de juiste manier op het verkeerde been te zetten. Waardoor ze nog lang over zijn entertainment na zullen praten.

Mocht je vragen over table-magic of de andere magische mogelijkheden van rasentertainer en prof-goochelaar Michel Beugelsdijk hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Michel Beugelsdijk – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 600,-
elk volgend uur € 150,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact