Master Illustionist Winfried

Master Illustionist Winfried boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

In deze 25 minuten durende illusieshow zal top illusionist Winfried je meenemen in de wereld van illusie en magie. De naam van de magicshow kun je letterlijk nemen want de power zal van het podium knallen. Met een snelle en spectaculaire illusieshow zal je van de ene verbazing in de andere vallen.

Dit is één van de meest spectaculaire magic shows van dit moment! Master illusionist Winfried is o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterde! Hij stond op podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Japan en zelfs de V.S.

Veelvuldig bekroond illusionist
De meervoudig Nederlands kampioen ontving in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

Grootste illusieshow van Nederland
Voor de ogen van een live publiek liet Winfried de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline verdwijnen. Hiermee zette hij Nederlands grootste illusie ooit vertoond op zijn naam.

Laat je net als de rest van de wereld betoveren door Winfried master illusionist!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Master Illustionist Winfried bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1x 25 of 1x 45 minuten € 1700,-

Reiskosten

€ 0,70 pkm vanaf Eindhoven

Opmerking

minimaal speelvlak van 40m2 (8b x 5d)
begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact