Martijn Martell Ballooningart

Martijn Martell Ballooningart boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Martijn Martell is een grote bekende als het gaat om sculpturen maken van kleurrijke ballonnen. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van dit luchtige entertainment. Hij behoort tot Europa’s absolute top. Een perfecte combinatie van interactie met het publiek, magische effecten en verrassende balloncreaties is steeds een traktatie op top-entertainment van het allerhoogste niveau.

Het verwachtingspatroon van je gasten zal groots overtroffen worden als Martijn Martell met zijn ballonnen gaat toveren. Hij neemt je mee in een luchtige en kleurrijke wereld en maakt met alle gemak de allerleukte strip- en tekenfilm-figuren voor je neus laat verschijnen.

In deze act (en alle andere acts van TopActs.nl waarin ballonnen gebruikt) wordt enkel gewerkt met biologisch afbreekbare ballonnen. Dit betekent dat de gebruikte ballonnen niet schadelijk zijn voor het milieu!

Martijn Martell Ballooningart TopActs.nl 2   Martijn Martell Ballooningart TopActs.nl 3

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Martijn Martell Ballooningart bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Ballonnenshows <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur in overleg
prijs op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

  • betreft geen show maar entertainment waarbij kinderen kunnen komen en gaan
  • 1 artiest
  • doelgroep: Alle leeftijden
Optie/Boeking Contact