MagiePiet

MagiePiet boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Hoe deed ie dat nou, weet jij het? Als je op zoek bent naar een magische Sinterklaasact, dan is MagiePiet dé ideale Piet voor een geslaagd Sinterklaasfeest. Tijdens een optreden van de beste vriend van Sinterklaas zal er zeker een lach op een ieders gezicht worden getoverd. Een bezoek van deze Piet is ideaal als voorprogramma, met een bezoek van Sinterklaas zal de magie nog meer gaan leven. MagiePiet komt door heel Nederland!

MagiePiet zorgt voor een onvergetelijke ervaring met zijn verrassende goocheltrucs en interactieve optredens. Kinderen en volwassenen worden betoverd door zijn magische vaardigheden en worden meegenomen in een wereld vol verwondering. Met deze Piet op een evenement ben je verzekerd van entertainment van topniveau.

MagiePiet heeft standaard geen geluidsinstallatie (is wel bij te boeken voor een meerprijs). Hij maakt dan ook graag gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie.

MagiePiet - TopActs.nl - 2   MagiePiet - TopActs.nl - 3

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek MagiePiet bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact