Louis Baerts – Table Magic

Louis Baerts – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Table-Magic (oftewel Close-up-magic) door goochelaar Louis Baerts, zal je gasten verwonderen!

Zowel tussen de dinergangen door als rondlopend tijdens feestavond of receptie worden de gasten sprakeloos en vol verbazing achtergelaten. Met speciale herinneringen aan het magische entertainment programma van goochelaar en entertainer Louis Baerts. Hierbij zal hij zijn jaren lange ervaring inzetten om de gasten optimaal te vermaken.

Een unieke combinatie van magie en entertainment voor volwassenen maar ook eventueel aan te passen voor kinderen!

Groot en klein zullen enthousiast en dankbaar zijn als jij goochelaar Louis Baerts op je evenement laat optreden.
Indien er veel kinderen aanwezig zijn dan zal Louis Baerts er voor zorgen dat hij ook daarop zijn repertoire aanpast. Diverse magische wonderen aan zijn eigen mobiele tafeltje of bij de gasten aan tafel in de zaal laten iedereen met een glimlach en genoeg gespreksstof achter. Natuurlijk is het ook mogelijk om goochelaar Louis Baerts in te schakelen om voor aanvang van table-magic of tussendoor een podiumshow te laten vertonen. Waarbij verbazing en humor hand in hand gaan!

Deze vorm van entertainment is ook eventueel in te zetten op een centraal punt, dan zullen de gasten naar goochelaar Louis Baerts toekomen, in plaats van andersom. Indien je dat wenst dan is het misschien ook een idee om eens naar zijn leuke concept FOOLTIME MAGIC te kijken. Een unieke vorm van table-magic ‘in een ander jasje’ dat zal worden aangevuld met ander bijzonder entertainment.

Deze rasartiest is met zijn enthousiasme en flair een welkome gast op ieder event, omdat Louis Baerts echt heel goed weet wat entertainen is.

HIj denkt heel graag creatief met je mee! Als je bijvoorbeeld een thema voor het evenement in gedachten heeft of je bedrijf of organisatie eens een keer wat anders ‘op de kaart’ zou willen zetten. Zijn ervaring spreekt boekdelen en hij weet van elke situatie een gepast show te maken. Bij zijn table-magic trucs is van alles denkbaar om in te passen en bij te dragen aan je wensen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Louis Baerts – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 645,-
elk volgend uur € 125,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact